wilt u een plakje stoel bij uw koffie?????

stoelen in laagjes door Mathias Bengtsson

 

organische vormen gemaakt met computergestuurde machines

 

 

Geplaatst in: interieur,kunst,
Geplaatst door Gert-Jan Groenendijk at 10:17 pm | Maar 1 reactie/ Plaats reactie

1 Comment »

  • Aleksandra said:  
    (On December 1st, 2015 at 5:54 pm)

    Je reageert onder je Facebook acoucnt. ( / )Verbinden met %sjQuery(document).ready(function(){var input = document.createElement( ‘input’ ), comment = jQuery( ‘#comment’ );if ( ‘placeholder’ in input ) {comment.attr( ‘placeholder’, jQuery( ‘.comment-textarea label’ ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then auto-resize on first click + text lengthjQuery( ‘#comment-form-identity’ ).hide();jQuery( ‘#comment-form-subscribe’ ).hide();jQuery( ‘#commentform .form-submit’ ).hide();comment.css( { ‘height’:’10px’ } ).one( ‘focus’, function() {var timer = setInterval( HighlanderComments.resizeCallback, 10 )jQuery( this ).animate( { ‘height’: HighlanderComments.initialHeight } ).delay( 100 ).queue( function(n) { clearInterval( timer ); HighlanderComments.resizeCallback(); n(); } );jQuery( ‘#comment-form-identity’ ).slideDown();jQuery( ‘#comment-form-subscribe’ ).slideDown();jQuery( ‘#commentform .form-submit’ ).slideDown();});}); Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.Ab2 Veiling! De beste meubelveiling van Nederland!Heeft u altijd al design meubelen willen hebben tegen schappelijke (bodem) prijzen?? Dan is dit uw kans! Op Zaterdag 24 November zal eenmalig en voor het eerst in Nederland het Veilinghuis Ab2 open zijn! Alles soorten meubelen ontworpen door topdesigners uit de gehele wereld zullen op deze zaterdag 24 november 2012 geveild worden in de loods aan de Wisselstraat 2 te Utrecht. De deuren zullen om 09:00 uur openen en de veiling zelf begint om 11:00 uur!! Vanuit de gehele wereld verzameld Ab2 Veiling meubelen en stelt deze ten toon aan de Wisselstraat 2 te Utecht. (Bedrijventerrein Cartesiusweg II). Van comfortabele tot trendy en van tot prachtige .Onder alle items staat de cataloguswaarde vermeld, dit is de consumenten prijs die de verschillende meubelwinkels hanteren. De winkelwaarde is alleen vermeld ter indicatie van de normale verkoopprijs in de winkel.De veiling dag zal onder leiding staan van een veilingmeester en u heeft vooraf de mogelijkheid om de items te bekijken en deze zullen later in de veiling op een scherm geprojecteerd worden om de snelheid te bevorderen. De gekochte meubelen zijn direct af te halen aan de achterzijde van het pand. Gelieve contant af te rekenen, een mobiele pin zal aanwezig alleen wordt hiervoor een extra toeslag van € 0,50 gerekend.In overleg is bezorging van de meubelen eventueel mogelijk, Hier zullen wel kosten aan verbonden zijn.Voorafgaand aan de veiling dag zal er een tweetal kijkdagen georganiseerd worden. De Data:Kijkdag 1 Donderdag 22 november 13:00 – 21:00 uurKijkdag 2 Vrijdag 23 november 13:00 – 21:00 uurVeiling: Zaterdag 24 november

  • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

    Leave a comment

    Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>