“CRUCIFIX” meer fotos toegevoegd

“hier de foto waarom ik de tafel in eerste instantie “CRUCIFIX” heb genoemd

meer fotos

klik deze regel voor meer fotos

voor een tumbnail pagina van alle fotos ga naar

Mijn aol fotoalbum

of klik read on

wordt vervolgd

Geplaatst in: hout,kunst,mijn werk,
Geplaatst door admin at 10:15 pm | Maar 1 reactie/ Plaats reactie

1 Comment »

 • elswittem said:  
  (On January 8th, 2009 at 4:03 pm)

  Hallo! 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondkijken, ben voorheen nog hier geweest en nu kon ik niet meer inloggen omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Daarom opnieuw geregistreerd

  Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldgebrek na mijn scheiding. Ik heb een gehandicapte dochter van 12 jaar dus alle tips zijn welkom!

  Groetjes,

  Els Wittem

 • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>