nat Nederland

Toen ik een paar maanden geleden mijn tafel crucifix klaar had om op een expositie te zetten was het redelijk mooi weer, de tafel zou een paar dagen buiten moeten staan, dus dat kwam goed uit.

Dit was op een vrijdag

De zaterdag erop wilde ik naar mijn werkplaats gaan, maar omdat het licht regende ben ik eerst een zeiltje gaan halen om de tafel af te dekken. Op de galerie aangekomen de tafel er mee afgedekt, want die kan namelijk niet zo goed tegen regen.

Enfin, zondags werd de expositie geopend en toen stond ie er nog mooi bij.

Maar toen ik de maandag erop ging kijken waren de poten gewoon dwars door midden gegaan, de lijmlaag was helemaal los, dit had ik dus niet verwacht, hooguit een vochtplekje maar daar is wel wat aan te doen.

Toen ik de tafel weg heb gezet zaten er 5 lagen botenlak op en terplaatse heb ik er nog een laag opgesmeerd

maar het mocht niet baten met dit als resultaat.

Ik heb eerst geprobeerd om de stukken nog te lijmen maar alles was scheef en krom dus heb ik hem tot waar het materiaal nog wel vast zat moeten slopen.

Maaaaaaar!!!!!

Ik ben hem weer aan het opbouwen. Het wordt wel een andere tafel en die ga ik dus niet meer buiten zetten,

mij teveel werk om het voor de derde keer opnieuw te moeten doen.

Wordt vervolgd

Geplaatst in: kunst,mijn werk,
Geplaatst door Gert-Jan Groenendijk at 10:56 pm | Maar 1 reactie/ Plaats reactie

1 Comment »

 • peter said:  
  (On July 20th, 2008 at 10:35 am)

  Hoewel je tafel niet mijn smaak is, is het zonder twijfel een heel knap stuk werk (en veel werk), ik had verwacht dat de lijm watervast zou zijn. Je grote vogel vind ik erg mooi.

  Peter

 • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>