open ateliers Oosterhout

Open Ateliers Oosterhout is een manifestatie van beeldend kunstenaars die jaarlijks in het derde weekend van september in Oosterhout (Noord-Brabant) gehouden wordt. Ruim 30 beeldend kunstenaars van diverse disciplines exposeren hun werk in eigen Oosterhoutse ateliers. De officiële opening van de Open Ateliers Oosterhout is altijd de zondag voorafgaande aan het Open Ateliers weekend.

De openingstentoonstelling is zoals altijd bij

Basiliek St. Jan de Doper

gelegen op de Markt in Oosterhout (Noord Brabant)

deelnemerslijst en kaart op de pagina van de stichting

http://www.openateliersoosterhout.nl/welkom.html

Geplaatst in: exposities,Uncategorized,
Geplaatst door Gert-Jan Groenendijk at 9:02 am | Maar 1 reactie/ Plaats reactie

1 Comment »

  • Shavon Blevins said:  
    (On March 20th, 2011 at 7:55 am)

    Stumbled across from yahoo, and read your stellar publish

  • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

    Leave a comment

    Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>